Med hardt arbeid og laginnsats er vi Norges mest effektive tømmerkjøper.
Vi tar oss av alt som skjer i skogen din, fra hogst til planting på en ansvarlig måte. Sammen finner vi raskt ut hva som lønner seg for deg og din skog, iverksetter og fullfører.

Fordi vi har en smidig og fleksibel organisasjon er vi til stede for våre skogeiere og raske med å finne de beste løsningene for deg. Det må vi være når vi hvert år hogger og omsetter om lag en million kubikkmeter med tømmer. Som Norges mest effektive tømmerkjøper lover vi våre kunder effektiv og ansvarlig skogsdrift kombinert med godt samarbeid. Alt vi gjør skal gagne skogeier, og vi er opptatt av å levere på beste måte i hvert enkelt tilfelle. 

Våre verdier og personlighet


Frampå

Vi er fremoverlente og speider alltid etter de beste og mest effektive løsningene.

Driftige

Vi er en gjeng med lidenskap for skog, korte beslutningsveier og høyt tempo.

Solide

Vi har solid fagkunnskap, fokuserer og prioriterer det som er viktig, holder avtaler og leverer som avtalt. 

Vår oppgave er å levere effektivt skogbruk, på skogeiers premisser.

 

 

Våre kundeløfter

Effektiv skogdrift

Vi tar oss av alt som skjer i skogen din, fra hogst til foryngelse, og finner raskt ut hva som lønner seg for deg og din skog. Vi iverksetter og fullfører.

Ansvarlig skogdrift

I tett samarbeid med dyktige entreprenører driver vi ansvarlig for dagens og morgendagens skogeiere.

Godt samarbeid

Alle valg vi ta skal gagne skogeier. Det viktigste vi gjør er å møte skogeieren på skogeierens premisser. Det er din skog.

Skogsdrift på dine betingelser

Målet vårt er å hjelpe deg med å realisere verdien av skogen din på en ansvarlig og lønnsom måte. Vi gir skogfaglige råd som er tilpasset dine behov, og er tilstede for deg for å finne de mest effektive og lønnsomme løsningene.

Bestill gratis befaring